Acest site foloseste cookies. Continuarea folosirii acestui site se considera acceptarea politicii de utilizare a acestora. | Ce inseamna cookie?

Despre noi

      Buna, 

    Sunt Iulia Nițulescu și vreau sa iți spun câte ceva despre mine și despre brandul meu  Atelier Cheri. Pasiunea mea a început de foarte mică, de când eram la bunica mea, care a fost profesoară de lucru manual. Așa că înainte să știu să vorbesc, știam să croșetez, să împletesc, să cos. În plus, îmi amintesc că învățătoarea mea era o femeie foarte creativă, care m-a incurajat în toate procesele mele de creație. În școala generală, am avut o profesoară de desen care m-a încurajat foarte mult, chiar m-a ajutat să fac o expoziție. Deci totul a început din copilărie, doar că prin liceu am început să mă orientez spre alte activități, așa că am cam pus pe pauză tot ce însemna desen și design. Dupa facultate mi-am pus pasiunea și visul în practica și am pus bazele unui atelier de creație.


                                                               

    Am început acum 8 ani prin a organiza evenimente, nunti în special, atât pe parte florala cât și pe parte de decor. Atelier Cheri a fost următorul pas în a îmbină evenimentele cu ținute pentru evenimente, lucru pe care îl fac astăzi. Îmi place sa aloc timp fiecărei cliente și sa încerc sa o  cunosc atât ca stil cât și ca preferințe vestimentare înainte sa ii fac anumite propuneri. Cred ca este important sa ne cunostem pe noi și sa știm ce am purta și în ce ne simțim bine și confortabil. Asta încerc de fapt sa fac, sa le ofer clientelor mele opțiunea de a alege în funcție de ce le reprezinta pe ele. Colecțiile și rochiile pe care le fac au la baza stiluri romantice, materiale cum ar fi voalul de matase, mătasea naturala, voalul chiffon, catifeaua, dantela brodata, crepul. Stilul meu este unul romantic și feminin iar materialele sunt fluide și prețioase. Daca ar fi sa aleg partea care îmi place cel mai mult în procesul de creație acesta ar fi alegerea materialelor și îmbinarea accesoriilor. 

    In prezent suntem o echipa de 6 persoane, o mica familie care creste ușor, ușor. Satisfacția mea cea mai mare este atunci când clientele îmi trimit fotografii cu rochiile sau îmi mulțumesc pentru ca am contribuit la evenimentele importante din viata lor. Îmi doresc sa fac produsele Atelier Cheri din ce în ce mai cunoscute pe piața noastră interna dar și pe piața internaționala, lucru care este în derulare cu parteneri, clienți și colaboratori care ne susțin și ne apreaciaza munca.